Wallin Advokatbyrå är stolt samarbetspartner till Uppsala Basket Dam, Uppsala Basket Ungdom, Sirius Fotboll, Bandyfinalen, Barnombudet i Uppsala län, Ung Företagsamhet i Uppsala län samt Uppsala Stadsmission.

UPPSALA BASKET

Uppsala Basket grundades år 1960 som KFUM Uppsala Basket. Herr- och damlaget spelar i Svenska Basketligan. Wallin Advokatbyrå är stolt samarbetspartner till dam och ungdomssektionerna.

www.uppsalabasket.se

SIRIUS FOTBOLL

IK Sirius fotboll spelar säsongen 2019 i Allsvenskan, efter att ha tagit klivet upp från Superettan säsongen 2016. Wallin Advokatbyrå är medlem i Nätverket, vilket är en sammanslutning av lokala företag som bidrar till Sirius verksamhet.

www.siriusfotboll.se

 

SIRIUS BANDY

Sirius Bandy är en av de klassiska föreningarna inom svensk bandy, med bland annat fem sm-guld på meritlistan. Wallin Advokatbyrå är stolt samarbetspartner.

siriusbandy.se

 

BANDYFINALEN

Bandyfinalen är tillbaka i Uppsala där den hör hemma efter tillfällig utflykt i en annan del av landet. Wallin Advokatbyrå är glada att ha möjligheten att bidra till denna folkfest.

www.bandyfinalenuppsala.se

BARNOMBUDET I UPPSALA LÄN

Barnombudet i Uppsala län är en ideell förening som verkar för att alla barn och ungdomar ska få den hjälp de behöver och att alla barn och unga ska kunna påverka sin vardag och samhället. Wallin Advokatbyrå är stolt över att bidra till detta viktiga arbete.

www.boiu.se

 

UPPSALA STADSMISSION

Uppsala Stadsmission verkar för att göra Uppsala till en mänskligare stad för alla. Detta arbete sker genom såväl akut hjälp som långsiktigt stöd till människor som behöver det. Wallin Advokatbyrå anser att Stadsmissionens arbete är mycket viktigt och bidrar därför till detta.

www.uppsalastadsmission.se

UNG FÖRETAGSAMHET

Ung Företagsamhet är en obunden, ideell utbildningsorganisation som sedan 1980 utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande. Wallin Advokatbyrå är stolta över att bidra till verksamheten som bedrivs inom UF Uppsala län och är glada över att skapa möjligheter för framtidens entreprenörer.

ungforetagsamhet.se

 

 

Wallin Advokatbyrå, Uppsala
Tel: 018-66 88 90
info@wallinadvokat.se

 

Wallin Advokatbyrå, Gävle
Tel: 026-18 88 90
info@wallinadvokat.se

Wallin Advokatbyrå, Sollentuna
Tel: 08-35 52 20
info@wallinadvokat.se

Wallin Advokatbyrå, Västerås
Tel: 021-660 88
info@wallinadvokat.se

Följ oss på: